Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80

Denteh, SIA

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Medicīnas tehnika, instrumenti un materiāli: zobārstniecībai

Dentess, SIA

Rīgas 25-1n, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Zobārstniecība un mutes higiēna

Dentiks, SIA

Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 4-2.st., Rīga, LV-1050

Dentils, IK

Krišjāņa Valdemāra 77-46, Rīga LV-1013
Zobārstniecība Rīgā. Zobārstniecība Valdemāra ielā. Zobārsts centrā. Zobārstniecība . Mutes higiēna., Zobārstniecība sievietēm. Zobārstniecība vīriešiem.

Dentinna, SIA

Grebenščikova 1-248, Rīga, LV-1003
Zobu tehniskā laboratorija, akrila izņemamās protēzes, bezmetāla keramika, cietā neilona izņemamās protēzes, VERTEX, PERFLEX, DEFLEX. Balināšanas kapes, kapes sportistiem, bruksims nakts kapes. Visa veida neizņemamās protēzes, lokveida protēzes. Zobu protēžu izgatavošana. Metālkeramiskie kroņi, tilti. NEXO kompozītkroņi,

Dentisterie Tingbrand, SIA

Grīvas prospekts 29-64, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga LV-1063
Iekārtas:

Mūsu zobārstniecības prakse ir aprīkota ar profesionālu zobārstniecības iekārtu Sirona C8+. Šī ierīce nodrošina maksimālu pacientu drošību un palīdz mūsu pieredzējušajiem zobārstiem pilnībā izmantot savas prasmes. Pateicoties šai ierīcei pacientus varam ārstēt ātrāk, efektīvāk un bez sāpēm. Diagnostiku nodrošina KODAK 2200 Intraoral X-ray sistēma, kas kopā ar augstas izšķirtspējas digitālās radiovīzijas iekārtu KODAK RVG 6100 gādā par labu attēla kvalitāti. Ļoti augstas frekvences (DC) rtg stara ģenerators ar ierobežotu radiācijas daudzumu nodrošina drošību Jūsu veselībai. Medicīnas instrumentu sterilizācijai izmantojam vienu no modernākajām iekārtām -  Euronda E9 autoklāvu. Medicīnas iekārtu un instrumentu kopšanā lietojam sertificētus un ekoloģiski pārbaudītus, ES atzītus dezinfekcijas līdzekļus. Izmantojam vienreizlietojamas adatas,anestētiķus un higiēnas piederumus.

Dentālā dizaina studija, SIA

Tallinas 49b, Rīga LV-1012
Zobu tehniskā laboratorija. Zobu protēzes. Zobu protēžu izgatavošana. Zobu kroņi, implanti. Protēzes. Metāla keramika, cirkonija keramika, E.MAX kroņi. Protēžu izgatavošana. CAD-CAM tehnoloģija. Frēzēšana no vaska, no metāla, no cirkonija. E.MAX griešana, titāna griešana, individuālo abatmentu griešana. Splint kapju griešana.

Dentālā studija, SIA

Mazā Nometņu 57-21, Rīga, LV-1002
Zobārstniecība , zobārsts, zobu higiēna, protezēšana, implanti.
Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.