Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80

Aleksana S. zobārstniecības prakse

A.Čaka 33, Rīga, LV-1011
Zobārstniecība un mutes higiēna

Aleksejevas I. zobārstniecības prakse

Brīvības 162-5, Rīga LV-1012
Zobārsts, zobārstniecība , zobārsts Rīgā, stomatologs, stomatoloģija, stomatologs Rīgā, zobu higiēna,

Alfa Business Solutions, SIA

Piņķi, Bulduru 1-3, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Medicīnas tehnika, instrumenti, preces un piederumi

Alfa laboratorija, SIA

Ieriķu 43-25, Rīga LV-1084
molekulārās diagnostikas iekārtu un analizatoru tirdzniecība, nukleīnskābju izdalīšanas reaģenti, molekulārās bioloģijas testu tirdzniecība, kvantitatīvi un kvalitatīvi molekulārās bioloģijas testi infekciju noteikšanai, reāla laika PĶR, testi ar sekvenēšanas metodi, automatizētas mikroskopijas sistēmas, FISH testi, molekulārās

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
, zobārstniecība Valdemāra ielā, zobārstniecība Kr.Valdemāra ielā, zobārstniecība Rīgā, zobārstniecības, Rīgā, cenas, stomatoloģijas klīnika, stomatoloģija, stomatologs, labs, bērnu zobārstniecība , bērnu zobārsts

Alse Dental, SIA

Raiņa 5a-2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu rentgens Par klīniku::

"ALSE DENTAL" jauna, perspektīva zobārstniecība pašā Siguldas centrā. Piedāvājam zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, kā arī zobu protezēšanas pakalpojumus. Gaidīsim Jūs ciemos!

AltroMed, SIA

Meža 20-15, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.

Amber Dent, SIA

Meža prospekts 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Zobārstniecības klīnikas "Amber Dent" piedāvājumā: Zobu protezēšana, labošana, ķirurģija, higiēna, kanālu ārstēšana, mīksto audu lāzera pakalpojumi. Darba laiks: pēc pieraksta.

Amālija 2020, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Zobārstniecības praksē SIA "Amālija 2020" pieejamie pakalpojumi: mutes dobuma higiēna un profilakse; plombēšana un endodontiska ārstēšana; protezēšana; mutes dobuma ķirurģija-zobu ekstrakcija; bērniem zobārstniecība bez maksas; zobārsta konsultācijas - ieteikumi un instrukcijas. Klīnika nodrošina pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pēc iepriekšēja pieraksta. Ārstniecības iestāde nodarbojas ar vienkāršo zobu kariesa ārstēšanu.

Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.