Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
dzīvniekiem, laboratorijas izmeklējumi, sarežģīta ķirurģija, stacionārs, dzīvnieku stacionārs, dzīvnieku zobārstniecība

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga LV-1084
Lāzergriešana. Lāzergravēšana. Gravēšana, gravierdarbi, gravieris. Gravējumi ar lāzeru uz metāla, stikla, koka ādas, plastmasas, auduma u.c. materiāliem. Gravierdarbi. Lāzera griešana. Griešana ar lāzeru. Lāzeri, lāzeru tirdzniecība, lāzera pakalpojumi. Lāzeriekārtas medicīnai. Lāzeriekārtu tirdzniecība, remonts. Gravējumi uz

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Nuga Best, Nuga Best pārstāvis Latvijā izplata Nuga Best produkciju un veselības uzlabošanas procesu ar formalīnu, masāžas iekārtas, masāžas ierīces, masāžas piederumi, masažieris, medicīnas tehnika, medicīnas preces internetā, masāžas gultas, Nuga Best gultas, Nuga Best gulta, muguras jostas, turmalīna josta, jostas mugurai, josta mugurai,

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
fizikālās medicīnas kabinets, fizioterapeits, masāža, rehabilitācija, rehabilitācijas pakalpojumi, zobārstniecība
ZL.LV iesaka

LUC MEDICAL, SIA

Rīgas 54a, Daugavpils LV-5401
KlĪNIKA LUC, Uroloģija Daugavpils, Uroloģijas centrs Daugavpilī, Hublarovs, Hohlovs, sertificēts urologs, urologs, uroloģijas stacionārs, uroloģiskā palīdzība Daugavpils, urologs Daugavpils, urologs Latgale, urologs Rēzekne, urologs Krāslava, uroloģijas slimnīca, uroloģijas klīnika, uroloģija, urofloumetrija, urīna atlikums, urīna

Passo International, SIA

"Lidostas parks" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Kosmētikas izplatītāji, skaistumkopšanas produkti. Kosmētika, kosmētiskie līdzekļi, skaistumkopšanas iekārtas un instrumenti, mēbeles skaistumkopšanas saloniem, mēbeles skaistumkopšanas kabinetiem, lampas, sterilizācija, rotējošie instrumenti, depilācija, meistara apģērbs, ārstnieciskā kosmētika, Beautyfor materiāli.

Kanins, SIA

Šmerļa 2b, Rīga, LV-1006
Tehniskie palīglīdzekļi, tehnisko palīglīdzekļu tirdzniecība, tehnisko palīglīdzekļu veikals, tehnisko palīglīdzekļu veikals Rīgā, medicīnas preces, medicīnas preču tirdzniecība, medicīnas preču veikals, medicīnas preču veikali Rīgā, medicīnas preces veikals, staiguļi invalīdiem, palīglīdzekļi invalīdiem, pārvietošanās galds,

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

ANTIGENTEST.LV, SIA Ekspress laboratorija

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Ātri un uzticami Covid-19 Antigen testi: uzņēmumiem, sporta klubiem, kultūras iestādēm, viesnīcām, valsts iestādēm, pašvaldībām, medicīnas iestādēm, privātpersonām.

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

Medilux, SIA

Vecumnieki, Dīķa 7, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Par uzņēmumu:

"Medilux" ir interneta veikals, kas piedāvā iegādāties vai nomāt rehabilitācijas un aprūpes preces par pieņemamām cenām. Piedāvājumā: funkcionālās gultas, pretizgulējuma matrači, dušas un tualetes krēsli, skābekļa koncentratori, ratiņkrēsli, gultas galdiņi, rollatori, staiguļi un staiguļu rāmji, elkoņu un padušu kruķi, spieķi un citas preces slimnieku aprūpei. Piegādājam preces uz mājām jebkurā vietā Latvijā īsos termiņos (2-5 darba dienu laikā).

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

Ortoadaptic, SIA

Nometņu 26a, Rīga, LV-1048
Piedāvājam:: ✓ Sēdēšanas sistēmas ✓ Kompresijas ortozes ✓ Ortozēšana ✓ Protezēšana Ortopēdijas centrs:

Tehniskās ortopēdijas uzņēmums, specializējamies pēc individuāliem mēriem izgatavotās sēdēšanas sistēmas, kompresijas ortozes. Izgatavojam arī Mīkstās ortozes, cietās ortozes un ekstremitāšu protēzes pēc individuāla pasūtījuma. Sniegtajiem pakalpojumiem pieejams arī valsts atbalsts.

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

EVOLU electronics, Forans, SIA

Krustkalni, "Piepilsētas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Apraksts:

Mēs esam šeit, lai rūpētos par jūsu veselību! Mūsu uzņēmums pārstāv Šveices FORANS International. EVOLU electronics nodrošina jums labāku veselības uzraudzību, izmantojot modernās tehnoloģijas! Jaunākā inovatīvā tehnoloģija, revolucionārs dizains un kvalitatīva funciju izpilde.

Zilupes veselības un sociālās aprūpes centrs, SIA

Priežu 9, Zilupe, Ludzas nov., LV-5751
Sociālās aprūpes centrs:

Veselības un sociālās aprūpes centrs Zilupē. Tiek nodrošināta pieeja cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

J.Asara 5, Rīga LV-1009
Apraksts: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, par valsts budžeta līdzekļiem īstenojot kopskaitā trīs pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas - Māszinības (māsa), Ārstniecība (ārsta palīgs) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī divas profesionālās vidējās izglītības programmas Zobārstniecība (zobārstniecības māsa) un Bērnu aprūpe (auklis).

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Droša darba birojs, SIA

Vecā Ostmala 10, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība, ✓ darba drošība, ✓ darba aizsardzības konsultācijas, ✓ ugunsdrošība, ✓ ugunsdrošības konsultācijas, ✓ pakalpojumu sniegšana.  Par uzņēmumu:

SIA "Droša darba birojs" ir kompetenta institūcija darba aizsardzības jautājumos, kas sniedz darba aizsardzības un ugunsdrošības pakalpojumus dažādu nozaru uzņēmumiem. Audita veikšana, darba vietu, telpu, objektu apsekošana, darba aizsardzības un ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde, konsultēšana, darbinieku instruēšana, uzņēmumu pārstāvēšana VDI un VUGD u.c.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.
Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.