Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80

ANTIGENTEST.LV, SIA Ekspress laboratorija

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Covid-19 Antigen testi, Covid-19 testi, maskas, aizsargmaskas, vizieris, aizsargājošs vizieris, DNS respirators bez vārsta FFP3, Respirators PEGASUS FFP2, halāti, cimdi, termometri, siekalu DeepBlue Medical Covid Antigen Tests, Orofaringāls tests, Nazofaringeāls tests, Lepu Medical Ag tests, Neitralizācijas Antivielu Testa Komplekts,

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīze, dialīze, peritoneālā dialīze, nefrologs, nefrologa konsultācija, nieru slimības, mulāžas, simulātori, mācību simulātori, mācību trenažieri, manekeni, mācību iekārtas, mācību līdzekļi, medicīnas mācību līdzekļi, medicīniskie mācību materiāli, mācību līdzekļi zobārstniecībā, medicīnas modeļi, anatomiskie modeļi,

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

Ortoadaptic, SIA

Nometņu 26a, Rīga, LV-1048
Piedāvājam:: ✓ Sēdēšanas sistēmas ✓ Kompresijas ortozes ✓ Ortozēšana ✓ Protezēšana Ortopēdijas centrs:

Tehniskās ortopēdijas uzņēmums, specializējamies pēc individuāliem mēriem izgatavotās sēdēšanas sistēmas, kompresijas ortozes. Izgatavojam arī Mīkstās ortozes, cietās ortozes un ekstremitāšu protēzes pēc individuāla pasūtījuma. Sniegtajiem pakalpojumiem pieejams arī valsts atbalsts.

EVOLU electronics, Forans, SIA

Krustkalni, "Piepilsētas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Apraksts:

Mēs esam šeit, lai rūpētos par jūsu veselību! Mūsu uzņēmums pārstāv Šveices FORANS International. EVOLU electronics nodrošina jums labāku veselības uzraudzību, izmantojot modernās tehnoloģijas! Jaunākā inovatīvā tehnoloģija, revolucionārs dizains un kvalitatīva funciju izpilde.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

J.Asara 5, Rīga LV-1009
Apraksts: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, par valsts budžeta līdzekļiem īstenojot kopskaitā trīs pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas - Māszinības (māsa), Ārstniecība (ārsta palīgs) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī divas profesionālās vidējās izglītības programmas Zobārstniecība (zobārstniecības māsa) un Bērnu aprūpe (auklis).

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Šmidres N. zobārstniecības prakse

Tērbatas 41/43-13, Rīga, LV-1011
Zobārstniecība un mutes higiēna, zobārstniecība . mutes higiēna, protezēšana, zobārstniecība Rīgas centrs, Zobārstniecība centrā.

iDental, zobārstniecība

Tērbatas 78, Rīga, LV-1001
Zobārsts, zobārstniecība , stomatologs, stomatoloģija, bērnu zobārsts, bērnu zobārstniecība , zobārsti, bērniem, zobārstniecība sestdien, zobārstniecība svētdien, zobārstniecība brīvdienās, zobārsts sestdien

Dr.R.Sietnieka privātprakse, SIA

Dzirnavu 104-1, Rīga LV-1050
Zobārstniecība , mutes higiēna. Estētiskā un vispārējā zobārstniecība ., Zobārstniecība vispārējā anestēzijā. Zobu protezēšana. Mutes higiēna. Ortodontija. Zobu balināšana.

Kauguru veselības centrs, PSIA, Zobārstniecības nodaļa

Raiņa 98a, Jūrmala LV-2016
Zobārsts Kauguros, higiēnists, mutes higiēna, zobu ārstēšana, zobārstniecība ., Zobu protezēšana, protēzes, sedācija ar smieklu gāzi, zobārstniecība , zobārstniecība bērniem.

Rīgas zobārstniecība, SIA

Blaumaņa 17, Rīga LV-1011
Zobārstniecība un mutes higiēna. Zobārstniecības klīnika Rīgā. Zobārstniecība Rīgas centrā., Zobārstniecība , stomatoloģija, zobārsts Rīgas centrā, zobārsti Rīgas centrā.

Dentils, IK

K.Valdemāra 77-46, Rīga, LV-1013
Zobārstniecība Rīgā. Zobārstniecība Valdemāra ielā. Zobārsts centrā. Zobārstniecība . Mutes higiēna., Zobārstniecība sievietēm. Zobārstniecība vīriešiem.

ComfortDent, SIA

Latgales 240-521, 5.st., Rīga LV-1063
Implantoloģija, protezēšana, stomatoloģija, ķirurģija, zobu terapija, higiēna, rentgens, sakodiena labošana, zobārstniecība , Rīgā, zobārstniecība pie Dienvidu tilta, zobārstniecība Ķengaragā.

Zobiņi.lv, zobārstniecības centrs

Baznīcas 39-1, Rīga, LV-1010
Zobārstniecība , zobārsts Rīgas centrā, zobārstniecība Vecrīgā, K.Valdemāra iela, Skolas iela, Baznīcas, , zobārstniecība bērniem, stomatoloģijas klīnika, zobārstniecība cenas, zobu higiēna akcija, zobu implantu

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Zobārstniecība , stomatoloģija, ortodontija, implantācija, zobu implanti., Zobārstniecība bērniem un pieaugušajiem: visa veida zobu ārstēšana, arī ar lāzeru, lāzera zobārstniecība

Dr. Vidža zobārstniecības klīnika, SIA

Rīgas 204, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Zobārsti Jēkabpils, zobārstniecība un mutes higiēna, zobu labošana, plombēšana, raušana, balināšana,, stomatoloģija Jēkabpilī, Jēkabpils, protezēšana, implantācija, implanti, korekcijas, endodontija, bērnu zobārstniecība
Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.